perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kesää odotellessa

Pitäkää hatuistanne kiinni. Nyt on katastorin ainekset ilmassa, sillä tällä viikolla kirjoitusvirheistä ja pilkkujen puutteesta vastaa Jani.

Tarkoituksenahan on kertoa viikon tapahtumista Kaakkurin nuokkarilla. Ja niitä tapahtumia, niitä riittää!Jos joku ei tiedä niin välillä meno on täällä kuin villissä lännessä konsanaan, mutta on myös hetkiä jolloin on hiljaista kuin Tampereen torilla!

On perjantai 25.5., aurinko paistaa ja pihalla 10 astetta lämmintä  ja kello näyttää aikaa 15.10, kun tämän viikon kuulumisia aletaan näpytellä. Nyt onkin hyvä aika näppäillä, kun iipeeläiset lähtivät pihalle purkaan energiaa. Tällä viikolla on suunniteltu ensi viikolla pidettäviä WappuBileitä, jotka tärähtää Kaakkurin eetteriin keskiviikkona 30.4.  ja se mikä tekee näistä juhlista erilaiset on se, että tänä vuonna pidetään yhteiskemut pienille ja isoille. Nuorisotalon kävijät ovat talokokouksissa toivoneet tanssipeliä,simaa,munkkeja ja bingoa. Ja nyt näyttäisi siltä, että kaikkiin toiveisiin vastataan :)
 Sitten jos aletaan miettiin tarkemmin tämän viikon tapahtumia niin ensimmäisenä putkahtaa mieleen eilinen puistohetki lasten kanssa ja se kuinka mukavaa lapsilla voi olla. Näin "digiaikana" on mukavaa kun on vielä lapsia, jotka tykkäävät tehdä muutakin kuin näprätä puhelinta. Osalla pojista oli mielenkiintoiset leikit muurahaisten kanssa, kun taas toiset heitti jos jonkin sorttisia temppuja skooteilla ja tytöillä oli, no niitä tyttöjen leikkejä. Kaikenpuolin on ollut mukava ja aurinkoinen viikko ja näitä toivotaan jatkossa lisää.

Sitten lopuksia ei voi muuta kuin toivottaa kaikille oikein mukavaa tulevaa kesää kaikille!

Over and Out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti