perjantai 31. lokakuuta 2014

Lokakuu 2014

Kapteeni Kalsarin lokikirja 31.10.2014


Ryhmäytykset, avoimet ovet, tyttöjen ilta, X-ON ja dise, siinäpä muutamia juttuja mitä lokakuussa on ollut.

On taas se aika kuukaudesta, kun laitetaan oikein kunnolla törinää tötteröön...
Mennyt kuukausi on tarjonnnut tämän tarinan kirjoittajalle yhden huikeimmista työviikoista, mitä työura on tarjonnut. Syy siihen, miksi viikko oli yksi huikemmista, löytyy tuosta naapurirakennuksesta ja sen  7-luokkalaisista oppilaista unohtamatta tukioppilaita, opettajia ja omia työkavereita. Täytyy myöntää, että tämä vuosikerta on ollut ja on vieläkin jotain aivan huikeeta :) Vähän surua toi puseroon tieto siitä, että kyseessä oli näillä näkymin viimeinen kerta kun ryhmäytykset tapahtuu Sanginjoella...no tästäkin selvittiin ku syötiin viisi päivää kinkkukiusausta.
Talolla pidettiin myös avoimet ovet, jotka oli tarkoitettu lähinnä lasten ja nuorten vanhemmille. Illan tarkoituksen on tulla tutustumaan nuorisotalon toimintaan. No, mutta miten kävikään...oli keitetty kahavia ja leivottu pullaa oikein kunnolla ja kun H-hetki lähestyi ja ovet aukaistiin niin sisälle taloon tuli ainostaan tuulenvire joka sekin oli varmaan eksynyt :) ei vanhempia, ei ensimmäistäkään. No, enivei kahavi ja pulla kyllä maistui meille. End of story...
Olihan meillä myös tyttöjen ilta, jossa tytöt pääsivät / uskalsivat tehdä juttuja mitä poijaat yleensä tekee. Tytöt pelasivat änäriä ja bilistä. Teeman mukaisesti laitettiinhan siellä kynsiin uutta eloa sotamaalauksilla.
Syksyn ensimmäinen dise oli suorastaan huikea menestys, kun paikalle saapui n. 120 ala-asteikäistä joraajaa. Biist paukkui ja heikkopäistä hirvitti, kun kajareista päästettiin eetteriin kuumimpia hittejä ja hirveimpiä hoilotuksia.
Syyslomalla talo piti ovensa kiinni ja osa työntekijöistä suuntasi X-ON tapahtumaan Ouluhalliin. Kaksi päiväinen tapahtuma tajosi taas yli 10 000 lapselle ja nuorelle loman kunniaksi erilaista tekemistä. Oli rantalentistä, olympiarataa, miekkailua, skeittausta ja vaikka mitä muuta. Huh huh...

Nyt kello alkaa olemaan jo sen verran paljon, että pitää suunnata tuonne köökin puolelle ja laittaa murua rinnan alle, jotta jaksaa painaa iltaan asti.


- Jani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti