keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Talolla tapahtuu

Syksy on tosiaan päässyt jo melko pitkälle ja talollakin on ehtinyt tapahtua monenlaista :) Syyskuun alussa olimme mukana Kaakkurin koulun perheillassa. Siellä esittelimme toimintaamme ja pyysimme paperille kertomaan, mitä tulee mieleen nuorisotyöstä. Ja olihan meillä onnenpyöräkin mukana :) Ilta oli oikein mukava, siitä todisteena Maaritin ja Tonin pirteät ilmeet!
 
 
Tiistaisin Jani ja Toni ovat vetäneet alakouluikäisille tiistaiäksöniä. Äksönissä on päässyt kokeilemaan erilaisia liikunnallisia pelejä ja leikkejä ja jakso huipentui eilen pöljiin olympialaisiin. Ensi viikosta alkaen jouluun asti tiistaisin talolla pidetään kädentaitokerhoa ja ensimmäisenä vuorossa ovat pehmomaskotit.
 
Isoille järjestimme syyskuussa biljarditurnauksen eräänä pidennettynä perjantaina. Kirjallisista valituksista huolimatta saimme kruunata yhden nuorista biljardimestariksi ;)
Syksyn ensimmäinen discokin on jo ehditty alakouluikäisille pitää. Tupa oli täynnä ja musiikki raikasi! Ennen joulua on tulossa vielä kaksi discoa, joten ei hätää jos ette ensimmäiseen päässeet :)
 
 
Iloista syksyn jatkoa ja nuokkarilla nähdään!
 
-Tarja
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti